Printer Brother HL-1110 Laser A4 Mono20ppm 600x600dpi 1MB USB
search
  • Printer Brother HL-1110 Laser A4 Mono20ppm 600x600dpi 1MB USB

Printer Brother HL-1110 Laser A4 Mono20ppm 600x600dpi 1MB USB

5.990 ден.
Цена со данок .

Бренд – Brother

Part Number – HL1110EYJ1

Color/Mono – Mono

Внатрешна меморија – 1MB

Страници во минута – 20 ppm

Duty Cycle – (10 000)

Гаранција – 1 Година